Monday, September 27, 2010

rindu....

sayu hati,rindu pada staff kat ofis lama,adoii 3 thn keje kat sana..bila berhnti mmg rindu giler kat dorang,serius keje sana mmg best sngt,cuma ada certain2 keje yg wat aku tension..tp kalo staff dia mmg btl2 best..aku sayang dorang,syg sngt2..tahan jer air mata supaya x mngalir pas hbs mkn2 dgn dorang hr tu....thanks tuk bos blnja aku mkn2 kat madam kwan ...bos mmg tersngt baek...sepanjang keje situ dia x nah mrh saya...n thanks tuk semua yg bnyk bntu ain selama 3 thn ain keje sana...pastu lg ain sdih bila dpt hadiah dari korang siap kad yg korang kasi wat ain tersentuh hati...thanks sesangat..ain suka smua hadiah yg korang kasi,pasti akan rindu korang nnti smpai bila2 :-(

kad dari staf DNMC
hadiah dari kak ann :-)
hadiah dari semua staf DNMC
hadiah dari kak intan

2 comments:

hasrul hassan said...

ishhh sedey la plak ... baca entry ni ... :P

misz benida said...

wahhhh..
bnyaknye hdiah.
its ok sis.
dun sedih2 ye..

 

SeNyUm .... TaWa ..... RiaNg. Thanks to Blogger Templates | Design By: SkinCorner