Tuesday, May 10, 2011

Blog BerSawang

haishhhhhh ~ blog mulai bersawang sudeh...hmpir se abad purnama x updatekan..kelas gitu....mana x nya..bz..bz..bz..bz..smpai tngn jd x tntu arah dah ni..n mau kmbali menaip apa yg terkndung dlm isi hati ini...ceeewahhhh ~~~..ok ckp pasal isi hatikan....msti korang nak tau apa yg ada dlm hati aku ni kan..kan..kan..ngeee :P... xde yg menarik sngt pasal hati ni...sblm ni entry aku asyik ckp xleh nak lupakan ex aku bgaikan..tp alhamdulillah now aku dah blh dah melupakannya..dah x amik tau pun pasal ex aku tu sbb apa???aku dah pnyai kehidupan baru gak...n ex aku tu pun dah pnyai khdpn dia bersama yg tercintakan..moga bhgia hndknya yer....hehehehe..so kehidupan baru sbg wanita yg ingin berjaya..berjaya dlm bisness yg tgh aku usahakan ni.....setakat sijil yg ada... kita leh gak berjayakan..insyallah..sbb ada jer org yg pndng rendah atas org yg kureng pelajaran katanya..tp bila difkr blk org yg kureng berpelajaran pun mmpu berjaya...pokok pangkalnya kita sndiri mcmmmn....kalo kita pndai menguruskan semuanya..pasti blh...sebab tu kot aku bz kan..smpai xde masa nak update blog ni ha....korang msti tertnya2kan bisness apa lak sitecik ain ni watkan..ok bisness ni baru jer bermula diumah..bisness printing...so sapa2 yg mls nak g kedai jauh2 nak potostat dokumen bgai mereka leh jer dtg umah aku...so bisness aku start dr potostat n juga dr printing...dr aku x wat apa2kan...so better aku usahakan bisness ni..mana tau rezeki melimpah ruah allah kasi...syukurlahkan...dpt gak bntu family n dpt gak kumpul wet nak tawen....hahahhaaa..mudah2an... sapa jejaka misteri tu????ok biorlah rhsia smpai satu masa...bila kami disatukan dlm hbgn yg suci insyallah akan ku tunjukkan jejaka tersebut yer..now dialah jd tempat aku mngadu,berkongsi idea n mcm2 lglah....sekadar berkawan dgn dia...kwn since dr tecik n then berjmpa kmbali...mmg x disngka2kan....smuanya scara kbtln....pengalaman mngajar aku smuanya....alhamdullilah now aku btl2 berubah n x nak kesilapan yg sama berulang lg...cukuplah....ni yg ketiga yg terawal maupun terakhir....amin just doakan agar semuanya dirahmati serta diberkati maupun bisness aku,,maupun kuarga aku dan juga maupun kwn2 n yg teristimewa...lalallaaa ~~~

1 comments:

*** iyatieku ayune *** said...

tahniah...semoga bejaya dalam segala bidang dan kehidupan....amin

 

SeNyUm .... TaWa ..... RiaNg. Thanks to Blogger Templates | Design By: SkinCorner