Thursday, December 9, 2010

tag :)

ok tag ni pun dari nuramoy gak...hehehhehe bnyknya tag yg kamoo kasi..time kasih tau...wat keje sekolah dari nuramoy,cuma ada satu tag je lg x wat pasal contest neutral beauty coz xde lah pic2 yg tomei nak masukkan,xpe nnti virgo wat ok :)

1.pe bende pling penting dlm idop korunk?
mstilah family,kwn2 n dah tntu gak kekasih hati

2.benda terakhir korunk beli gne duit sendiri?
rasanya tiap2 bln guna wet sndiri..hehehhe tp bln lps virgo beli contact lens

3.di mana tempat korunk nak melangsungkan perkahwinan korunk dan tema perkahwinan korunk nnti?
erm x terfkr lg smua tu,now pun mcm x ok lg dgn sidia,tp kami nah berangan nak kahwin kat pulau jelah hehehhe coz virgo suka g pulau :) ,wrna ungu
 
4.adakah korunk sedang bercinta sekarang?
yup tgh bercinta..n kekasih hati saya nama shaharil jaafar

5.berapa lame korunk akan mencintai kekasih korunk?
mstilah utk selama2nya,tp kita merancng,yg tntukan hnyalah dia yg maha esa.

6.dimana korunk slalo jmp kekasih korunk?
 kadang2 dia dtg umah n kadang2 virgo dtg umah dia..

 7.novel/buku/majalah terakhir korunk beli?
mjlh pngntin hahhahaa...sbnrnya suka tgk gaun pngntin,,nice jer :)

8.apakan name penuh korunk
Norain binti Adnam

9.atr mak n ayh korunk,mne yg korunk lg mesra?
eh2 nuramoy,kita samalah..virgo pun rapat dgn ayah gak..

10.namakan orang yg betul2 korunk nk jmp dlm idop
 saya mau jmpa dgn datuk saya,kalo diberikan pluang lg skali..tp now dia dah xde ...

11.adakah korunk bsuh bju sndri?
tu sudah semestinya...coz dah biasa dari stdnt life lg bsh bj sndiri...

12.di mana tempat yg korunk btol2 nk g
saya mau g paris...adoii jatuh hati dgn paris ni...

13.plih slah satu,peluk atau cium
kalo pilih dua2 skali leh x???hehehhe..

14.beritahu 3 perkara tentang org yg tag korunk
dia comel,dia dah ada bf,blog dia pun lawa hehhehe..

15.lima benda korunk sgt syg dlm idop korunk
 my lappy,kete,teddy dari kekasih hati,jam tngn,cincin kapel dari sidia..

16.lima lagu korunk suke n slalo dgr
cintamu (dygta),perfect two (autuburn),mine (taylor swift),kalau cinta (aliff aziz n joanna), just a dream (nelly)

17.bile tarikh lahir korunk n korunk smbut besday kt mana thn lps?
28.8.87, thn lps sidia wat surprise dgn member2 kat dtrn shah alam..sngt terharu masa tu..

18.cerita sikit psl blogger pertama korunk tag
kwn saya bernama ziela,dia ni mmg giler2 pnya olang..dia syg kwn2 dia,saya pun syg dia hehehhe :)

  sapa2 nak wat tag ni..dialu2 kan hehehe :)

3 comments:

mira.una said...

sys
mira student gak
kt ostel basoh gune mesin jee
''rajen'' sgt kn ;)
haha

NURAMOY AKA AMOI said...

alamakk x perasan pulak nora banyak tag kamu..;p
papepun kt same larh rapat lebih dengan ayah ngee~~

virgolastever said...

mira : hehehhehe mmg teramat rajin kalo mcm tu...

nuramoy : tulahkan...serupalah pulok

 

SeNyUm .... TaWa ..... RiaNg. Thanks to Blogger Templates | Design By: SkinCorner