Thursday, December 30, 2010

ConTesT KaMi KemBarKah

alahai virgo dpt contest lg ni..kali ni dari cik mate kucing
so sweet...time kasih ye...ngee :)

sebelum apa2 msti kena letak pic tuan empunya blog yg mnganjurkan contest ni...
tgk2 manjakan dia dgn bff dia...so sweet..kalo korang nak join or ada apa2 pertnyaan x fhm pasal contest ni..meh g link yg virgo kasi ni Dina Riana.
nama pun contest bff kan..kalo korang pnyai bff yg kepala sama2,xkisahlah laki or pompuan pun..join je..
mana tau leh merapatkan ukhwah sesama sndirikan...
so virgo pnya bff yg leh dikatakan mcm kmbar gaklah kot adalah...
...........................................................................
...............................................................
..................................................
.............................................
......................................
..............................
.......................
....................
.............
......
...
.
yg si bj biru tu adalah kmbar saya... (eh bkn monyet tu ok..hehhehe)
nama sebenar dia adalah rosmuzahida a.k.a mawar ataupun beb pun leh, x pun nok pun leh..bg jelah apa2 nama pun pasti dia x mrh..hahahha  berumur 23 thn sebaya aku n kalo korang nak tau sepanjang kwn dgn dia mana nah dia mrh aku...x nah nmpk dia mrh aku..tu lah dia cik ros kita...semangat waja..org ckp apa pun dia dgr je..mcmmn leh knl dgn dia ni??
hahahha knl dah lama since wktu hbs sek kita keje kat parkson n then tetiba lak dia masuk poli sama dgn aku,n then kos lak sama dgn aku, pastu bilik lak sama dgn aku mnjadikan kami agak rapat...even ko ada bf pun samalah bln dgn aku...g pulau pun ko gaklah yg ada dgn aku...mana2 pun nak g ko ok aja..agak pndiam skit ini minah...kalo aku nngis..hahahha pasti ko ada dtg umah aku...umah x jauh mana pun..naik moto smpailah..kalo jln kaki amik masa 20 minit nak smpai kot...setakat ni gado2 pun x nah lg...cuma gurau2 biasa je pastu ok blkkan..ngeee :)
beb thanks coz ko sntiasa hadir dlm hdp aku...ko terangi hdp aku..even now aku tgh down pun..ko supporter yg paling kuat tuk aku...pasni ko jnjalan dgn bf ko aku lak single mingle dah..xde sapa nak teman..sdihnya :(


nak tag ziela,din n cik cikundlah hehehhehehe

5 comments:

DiNa RiaNa said...

korang sgt sweet & comel!!!!!!
neway...
thx 4 joined k...
gud luck~ =)

DiNa RiaNa said...

korang sgt sweet & comel!!!!!!
neway...
thx 4 joined k...
gud luck~ =)

dira aziz said...

sooo sweet and cute!!

virgolastever said...

dina : hehehhe sama2...tnpa contest ni hdp tnpa bermkna..cewahhh!!!

dira : hehehhe kamoo pun cute lor...

LABUCHEE said...

aiyaa...tagg aku kah?ahhahaha
nk cr kembo aku jap..yah yah....

 

SeNyUm .... TaWa ..... RiaNg. Thanks to Blogger Templates | Design By: SkinCorner