Monday, December 6, 2010

luahan..

tuk beberapa hr ni mmg aku down giler...smua keje nak wat ada je yg x kena..nngis n nngis..perlu ke ko hukum aku sampai mcm ni skali...perlu ke ko wat aku derita yg amat sngt..wlupun dulu ko nah wat aku lg sakit kot tp aku maafkan smuanya n aku bg pluang tuk ko...sdgkan nabi maafkan umatnya..apatah kita manusia...kerasnya hati n egois ko...besar btl kesalahan aku yer...sdgkan aku dah minta maaf bnyk kali kot kat ko..syg bgai nak giler..ni blsn yg aku dpt yer...btllah kata mmber n akak ofis yg tgk aku sndiri nngis bgai nak giler.."wat apa nak susahkan diri n sakitkan hati ko...kalo dia dah x nak maafkan ko mcmmn pun...so mulakan jelah hdp baru ko...kumbang bkn sekor...dia pun dah lupakan ko...dia sndiri dah x ingat jnji dia smua n dia pun x syg ko dah...x blh pkai pun...jnji tinggal jnji...yg ko ain mati2 minta maaf bgai tp dia wat bodo je..xguna smua tu"...n ada lg member yg berkata :beri je masa smpai seminggu,kalo seminggu dia x msg n col ko pun..bye..bye jer",rasanya aku dah bg masa 2 minggu kot kat ko...kalo pun ko ada prob dgn family ko ke??asal aku terbabit dlm mslh ko..asal ko mrh aku giler2..ok aku pun dah pnt dah dgn smua ni..puas aku minta maaf smua tp ko still nak mcm tukan...abg ofis lak ckp "dia nak main2kan ko tu,biar dia pasti dia akan mnyesal s'umur hdp pasni,now dia x nmpk smuanya,dia x sdar pun syg ko tu,pntingkan diri sndiri dari org lain"ok suka hati ko lah...ko leh wat ko nya sukakan..aku pun leh wat seribu kali aku nya suka pasni..ko pun kata xde jnji apa2 smua kat akukan..slama ni lakonan ko jelah ye..aku tertipu dgn smua ni...aku dah sdar dah dgn smua ni..yg ko xkan msg aku smua dah...mls aku nak fkr dah..wat sakit kpala aku..aku pun bnyk lg bnda nak fkr...better aku hdp tnpa org yg fkrkan aku...g mana2 bebas...now time tuk aku bercuti dah...minggu depan start g cmping kat gunung berantai..semak pale otak aku..n minggu depan ada interview spa..wat yg terbaik...ko nak dgn pndirian ko kan..ok pasni aku x kaco ko dah or apa2 pun...thanks kwn2 yg bnyk bg support kat aku time aku down giler2...

4 comments:

MiSs StrAnGer said...

aish...
sbr jerla dear
laki gini lupe en je
xyah penat2 otak pk okies?

virgolastever said...

erm tulah pasal..cuba x nak fkr..tp syg pnya pasal..smua bnda leh lakukan..sapalah kita tuk disayangi lg.. :(

[m]i[s]$[y] said...

hmmm.. sound seyez...
saba eyh ain..

virgolastever said...

ermmmmmm yup tgh sbarkan diri...tp still sdih...doakanlah kebahagiaan kami :(

 

SeNyUm .... TaWa ..... RiaNg. Thanks to Blogger Templates | Design By: SkinCorner